Uutiset

Kutsu vuosikokoukseen

Tiekunnan vuosikokous pidetään 15.6.2024 klo. 10.00 Byarsborgilla, Storuddintie 20, Spjutsund. Kokouksessa käsitellään yksityistielain vuosikokoukselle määräämät asiat. Kokousdokumentit löydät osiosta Dokumentit. Salasana on toimitettu tieosakkaille kutsun yhteydessä.

Liikennemittauksen tulokset 2023

Liikennelaskenta ja nopeusmittaukset tehtiin kahden viikon aikana kahdessa mittauspisteessä Kitöntien varella. Yhteenveto mittauksista ja niiden tuloksista löytyvät täältä. Löydät nämä ja myös aiempien vuosien liikennemittausten tulokset myös yläpalkin valikoimasta kohdasta ”Liikennemittaukset”.

Vuosikokouksen 2023 pöytäkirja

Tiekunnan vuosikokous pidettiin 10.6.2023 klo. 10.00 Byarsborgilla, osoitteessa Storuddintie 20, Spjutsund. Kokouspöytäkirja ja muut dokumentit löytyvät osiosta Dokumentit. Salasana on toimitettu tieosakkaille kutsun yhteydessä.

Kitön tiellä edelleen ylinopeuksia 2022 (25.5.2023)

Kitön tiellä vallitsevia nopeusrajoituksia rikotaan säännöllisesti. Näsetin alueella ajonopeudet ovat keskimäärin laskeneet jonkin verran, mutta edelleen mitattiin hälyttävän korkeita huippunopeuksia. Strömmarna-alueella, jolla tie on kapeampi ja näkyvyys rajoitettu, on nopeusrajoituksen ylittävien ajoneuvojen määrä edelleen valitettavan suuri.
Liikennemittaus Kitö 2022 (PDF)